Briose cu zmeura

 

briose-cu-zmeura

Ingrediente briose cu zmeura

  • 60 g faina de ovaz
  • 60 g faina integrala de orez
  • 100 g proteina din zer cu aroma de vanilie fara zahar
  • 40 g eritritol de stevia
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita vanilie macinata
  • 1/6 lingurita sare
  • 2 bucati albusuri
  • 1 ou
  • 100 ml lapte (0.1% grasime)
  • 50 g iaurt grecesc 0% grasime
  • 10 picaturi aroma de zmeura
  • 77 g zmeura proaspata
  • eritritol de stevia pudra (pentru decor)

Mod de preparare briose cu zmeura

  1. Combinam faina de ovaz cu faina integrala de orez, whey-ul, faina de konjac, eritritolul cu stevia, praful de copt, sarea si vanilia macinata.
  2. Adaugam albusurile, oul, laptele, iaurtul si aroma de zmeura. Mixam totul timp de 2-3 minute.
  3. Turnam compozitia in sapte forme de briose si distribuim zmeura. Scufundam o parte din zmeura in aluat. Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20-25 minute pana cand acestea devin aurii la suprafata.
  4. Lasam briosele sa se raceasca timp de 10 minute in forma, apoi le punem pe farfurie si le lasam sa se mai raceasca putin.
  5. Le pudram cu eritritol.

briose-cu-zmeuraPofta mare!

Sursa: dulciurilenuingrasa.ro

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate