Tabbouleh de quinoa

tabbouleh de quinoa

Reteta de tabbouleh de qunoia este ideala pentru masa de pranza si contine o multime de nutrienti benefici organismului.

Timp de preparare: 20 de minute;

Nr. portii: 2

Ingrediente tabbouleh de quinoa

  • 100 g de quinoa;
  • o legatura de patrunjel;
  • 2 rosii;
  • 1 castravete;
  • o lingura de ulei de masline;
  • o lingura de otet balsamic;
  • zeama de la jumatate de lamaie;
  • jumatate de catel de usturoi (pisat);
  • sare;
  • frunze de salata;

Mod de preparare tabbouleh de quinoa

  1. Quinoa se spala si se pune la fiert. Se mai lasa 10 minute dupa ce apa ajunge in punctul de fierbere, apoi se scurge apa si se lasa la racit.
  2. Intr-un bol se amesteca uleiul de masline, otetul, zeama de lamaie, un praf de sare si usturoiul.
  3. Amestecul se adauga in quinoa, alaturi de rosia, castravetele si patrunjelul taiate. Se serveste pe un pat din frunze de salata.

Valoare nutritionala tabbouleh de quinoa

Calorii: 284

Proteine: 10g;

Carbohidrati: 38g;

Grasimi: 9g;

Fibre: 5g;

Pofta mare! 🙂

Sursa: bbcgoodfood.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate