Salata marocana cu piept de pui

salata marocana cu piept de pui

Ingrediente salata marocana cu piept de pui

  • 200 g orez;
  • 300 g piept de pui;
  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi rasi;
  • 100 g masline fara samburi;
  • 2 linguri zeama de lamaie;
  • 2 linguri zeama de portocala;
  • 2 lingurite ulei de masline;
  • menta, coriandru, scortisoara, sare si piper dupa gust;

Mod de preparare salata marocana cu piept de pui

  1. Fierbe orezul.
  2. Gateste pieptul de pui si taie-l in bucati mici. Este de preferat sa-l fierbi, frigi sau sa-l prepari la cuptor.
  3. Intr-un recipient incapator mesteca orezul fiert, pieptul de pui, ceapa tocata marunt si maslinele taiate in jumatati.
  4. Adauga orezul fiert, condimente dupa gust si amesteca din nou.

Pofta mare! 🙂

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate