Acasă Despre noi

Despre noi

Am pornit la drum in 1990 cu prima si singura revista de fitness si culturism din Romania: “Culturism si Fitness” pentru care, de-a lungul timpului, au scris nume mari din domeniu, precum: Florin Uceanu, Daniel Oprea, Cristian Neagu, Alexandru Bolborici, George Tănase, prof. acad. dr. ing. Paul Ștefănescu, prof. dr. Constantin Ionescu (corespondent USA), Dragoș
Corcoveanu, Răzvan Șindelaru. Site-ul topfitness.ro onoreaza si duce mai departe traditia inceputa in urma cu mai bine de 20 de ani.

Topfitness.ro este ghidul tau personal de nutritie si fitness. Echipa noastra de specialisti iti pune la dispozitie toate resursele si informatia de care ai nevoie nu doar pentru a ajunge la forma fizica pe care ti-o doresti, ci si pentru a-ti construi si mentine un stil de viata sanatos si activ. Doar aici gasesti sfaturi despre nutritie, exercitii, programe complete de antrenament si raspunsuri la toate intrebarile tale.

Orice calatorie incepe cu un prim pas… Insa nu vei termina niciodata o calatorie, daca nu o si incepi.

Trecerea la un stil de viata responsabil si sanatos este o cursa dificila atunci cand nu ai langa tine un sprijin profesionist. Noi suntem alaturi de tine si te vom indruma la fiecare pas, pentru ca topfitness.ro nu este doar un alt site despre nutritie si fitness, ci locul in care vei invata cum sa transformi fitnessul intr-un stil de viata !

[vc_text_separator title=”Latest Articles”]