
Ingrediente biscuiti din conopida si bacon
- 2 oua mari;
- 1 conopida medie, maruntita;
- 1 ardei usturat, tocat marunt;
- 1 lingura pudra de usturoi;
- 1 varf de cutin sare;
- ½ cana faina de migdale;
- 2 linguri ulei de cocos;
Mod de preparare biscuiti din conopida si bacon
1. Preincalzeste cuptorul la 200 º C.
2. Marunteste conopida intr-un blender.
3. Pune o tigaie pe aragaz, incalzeste uleiul de masline, apoi adauga conopida maruntita si ardeiul iute tocat marunt. Soteaza timp de 5-8 minute, pana cand conopida se inmoaie.
4. Transfera amestecul intr-un blender, adauga ouale, baconul, pudra de usturoi, sarea si faina de migdale. Se proceseaza cu ajutorul blenderului pana cand amestecul capata consistenta unui piure.
5. Tapeteaza tava cu hartie pentru copt si formeaza biscuitii cu ajutorul unei linguri.
6. Tava se da la cuptor timp de 35 de minute.
7. Chiar daca biscuiti vor avea o textura moale, ei se vor solidifica la temperatura camerei.
Pofta mare!
Sursa:
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.
[…] Biscuiti din conopida si bacon […]