Broccoli cu sos de parmezan

0
1194

broccoli cu sos de parmezan

Broccoli cu sos de parmezan

Pentru ca sarmalele si fripturile au fost vedetele acestor zile, propun sa lasam deoparte carnea si sa ne delectam cu ceva simplu si dietetic , care ne va reface rezervele de vitamine si minerale: broccoli cu sos de parmezan!

Portii: 4

Timp de pregatire: 20 minute

Ingrediente:

500g broccoli

1 lingura de faina

1 cana de lapte cu continut mic de grasime

½ cana de parmezan

¼ lingurita de sare

Mod de pregatire:

1. Pune putina apa intr-o tigaie (si un strop de ulei de masline), apoi aseaza buchetelele de broccoli si lasa-le pe foc pana cand se inmoaie usor.

2. Amesteca bine faina cu ¼ cana de lapte. Incalzeste laptele ramas intr-o tigaie mica, apoi combina cu amestecul cu faina si lasa totul pe foc 2-4 minute (pana se ingroasa putin), amestecand constant.

3. Ia sosul de pe foc si adauga parmezanul, sare si piper dupa gust.

4. Toarna sosul de parmezan peste buchetelele de broccoli.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 95, Grasimi 3g (Saturate 2g), Carbohidrati 10g, Fibre 2g, Proteine 8g.

 

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.