Campionatele Nationale de Senioare 2003

1
1706
senioare 2003
Judith David
senioare 2003
Judith David

Campionatele Nationale de culturism si fitness 2003, seniori, s-au desfasurat in perioada 12-14 septembrie la Sala Sporturilor din Brasov. Organizarea a fost asigurata de cluburile sportive Gym Sfintes Bodybuilding si Olympia Pro Gym Brasov, prin domnii Sfintes si Mezdrea, in colaborare cu F.R. Culturism & Fitness. In organizare s-a implicat si Consiliul Judetean Brasov prin Toma Ionel si Adrian Boeriu. Sponsor principal a fost dl. Ori Zinger, patronul firmelor DO Security si Atlanta House.

Organizarea concursului a fost buna, singura carenta care s-ar putea imputa gazdelor este lumina de pe scena, dar asta am inteles ca s-a datorat instalatiei electrice care nu putea suporta alimentarea a foarte multe proiectoare.
Ca de obicei, sportivii au venit in forma cea mai buna posibila pentru ei si fiecare a incercat sa castige un loc cat mai bun. In final, la fiecare categorie, doar un sportiv, campionul, era fericit.
La fitness nu s-au schimbat prea multe, campioanele fiind aceleasi de anul trecut si au aparut doar doua-trei concurente noi.
Nici la culturism feminin nu au aparut prea multe concurente noi, iar participarea incepe sa fie destul de redusa, de exemplu, la categoria 57 kg, au concurat numai 3 sportive. Au reaparut in concurs participante care nu mai concurasera de mai mult timp, cum ar fi Alina Popa, care s-a si impus la cat. 57 kg. Categoria +57 kg si openul au fost castigate de Monica Muresan aflata intr-o forma extraordinara, fiind in pregatire pentru campionatele mondiale care urmeaza sa aiba loc la doua saptamani dupa acest concurs. Irina Muntean a lipsit de la acest concurs preferind sa-si pastreze fortele pentru campionatele mondiale.

Senioare 52 kg
1. Judith David – A.S. Atlanta 96 GalatI
2. Camelia Stănculescu – Redis/A.N.E.F.S. Bucuresti
3. Enoke Borsi – Rapid Oradea
4. Florina Roventa – Farul Constanta
5. Georgeta Olaru – A.S. Culturistul Rm. Valcea
6. Gabriela Mihai – Redis Buftea

Senioare 57 kg
1. Alina Popa – A.S. Atlanta 96 Galati
2. Florina Visan – Redis Buftea
3. Beatrice Botos – Rapid Oradea

Senioare + 57 kg
1. Monica Muresan – C.S.M. Baia Mare
2. Luminita Muresan – Delta Cluj/Redis Buftea
3. Mihaela Pasăre – Culturistul Oltchim Rm. Vilcea
4. Gabriela Islean – Farul ANMB Constanta
5. Elena Teacă – C.S.M. Iasi
6. Florina Dumitrescu – C.S. Oltchim Rm. Vilcea

Open feminin: Monica Muresan – C.S.M. Baia Mare

Fitness 1,60 m
1. Mihaela Ionescu – Hard Body Bucuresti
2. Cristina Necula – A.N.E.F.S. Bucuresti
3. Mihaela Mariscas – C.S.U. Oradea
4. Crenguta Hoban – C.S.M. Baia Mare
5. Luminita Cosac – A.N.E.F.S. Bucuresti
6. Maria Antoaneta Ilie – B.B. Lacta Tg. Mures

Fitness 1,67 m
1.Carmen Leahu – Farul Constanta
2. Cernat Florina – Redis/C.S.S. 5 Bucuresti
3. Raluca Răducu – Redis/C.S.S. 5 Bucuresti
4. Lenuta Slabu – C.S.U. Oradea

Fitness + 1,67 m
1. Ana Maria Zvâncă – Lic. Spiru Haret Buc/Farul Constanta
2. Roxana Coros – C.S.M. Baia Mare
3. Alexandra Constantin – Redis/C.S.S. 5 Bucuresti
4. Bita Grigoras – Postavarul Brasov

Body Fitness – demonstrativ
1. Florina Cernat – Redis/C.S.S. 5 Bucuresti
2. Elena Moldoveanu – Petrolul Brăila

 

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

1 COMENTARIU

  1. Un trup frumos ii merge bine oricui la suflet. Un corp bine lucrat dovedeste vointa si disciplina; pentru ca este format in urma unor antrenamente perseverente, dar mai ales sa tinem cont de ceea ce mancam, toate acestea inspira sanatatea si pofta de viata.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.