Ciuperci cu usturoi si patrunjel

ciuperci cu usturosi si patrunjel

Ciuperci cu usturoi si patrunjel

Se prepara usor si repede, sunt absolut delicioase si foarte, foarte sanatoase! 🙂

Portii: 4

Timp de pregatire: 10 minute

Ingrediente:

¼ cescuta de ulei de masline

500 g de ciuperci

3 catei mari de usturoi, tocati marunt

50 ml de vin alb

1 lingura de zeama de lamaie

1 varf de lingurita de chilli

1 lingura plina de patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

1. Incalzeste o tigaie maricica si toarna uleiul. Adauga ciupercile si usturoiul si lasa totul pe foc 2 minute, amestecand periodic.

2. Micsoreaza flacara aragazului. Adauga vinul, zeama de lamaie si chilli. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Amesteca bine si mai lasa 2 – 3 minute totul pe foc.

3. Adauga patrunjelul deasupra si serveste!

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 175, Proteine 4.50g, Fibre 3.50g, Grasimi 15g (Saturate 2g), Carbohidrati 2.50g.

4/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate