Conopida cu parmezan la cuptor

1
3468
conopida cu parmezan la cuptor

conopida cu parmezan la cuptor

Ingrediente conopida cu parmezan la cuptor

  • 1 conopida;
  • sare si piper negru, proaspat macinat;
  • 2 linguri otet balsamic;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • 200g parmezan ras;
  • 1 lingura de maghiran uscar;

Mod de preparare conopida cu parmezan la cuptor

1. Preincalzeste cuptorul la 200 °C.

2. Pune buchetelele de conopida intr-un vas, adauga uleiul de masline, piperul, sarea si maghiranul.

3. Asaza buchetelele de conopida pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si lasa-le sa se coaca timp de 15-20 de minute. Indeparteaza tava, apoi adauga otetul balsamic si parmezanul. Reintrodu tava la cuptor.

In 5-10 minute ar trebui sa fie gata. Pofta mare! :0

 

Sursa: 

http://www.eatingwell.com

 

Conopida cu parmezan la cuptor
Ti-a placut?

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.