Conopida cu parmezan la cuptor

conopida cu parmezan la cuptor

Ingrediente conopida cu parmezan la cuptor

  • 1 conopida;
  • sare si piper negru, proaspat macinat;
  • 2 linguri otet balsamic;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • 200g parmezan ras;
  • 1 lingura de maghiran uscar;

Mod de preparare conopida cu parmezan la cuptor

1. Preincalzeste cuptorul la 200 °C.

2. Pune buchetelele de conopida intr-un vas, adauga uleiul de masline, piperul, sarea si maghiranul.

3. Asaza buchetelele de conopida pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si lasa-le sa se coaca timp de 15-20 de minute. Indeparteaza tava, apoi adauga otetul balsamic si parmezanul. Reintrodu tava la cuptor.

In 5-10 minute ar trebui sa fie gata. Pofta mare! :0

 

Sursa: 

http://www.eatingwell.com

 

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate