Deliciu de toamna: mere coapte cu stafide si migdale

1
1244
mere coapte stafide migdale

mere coapte stafide migdale

Deliciu de toamna: mere coapte cu stafide si migdale

Sa uitam de frig si sa ne bucuram de frunzele in nuante calde si de miresmele acestui desert delicios si sanatos!

Portii: 4

Timp de pregatire: 30 minute

Ingrediente:

4 mere

1 lingura de zeama de lamaie

1/3 cana stafide

2 linguri migdale

2 lingurite esenta de vanilie

1 lingurita zahar brun (optional)

Mod de pregatire:

  1. Incalzeste cuptorul la 180°C. Folosind cu cutit, scobeste cotorul merelor si stropeste-le in interior cu zeama proaspata de lamaie.
  2. Combina stafidele, esenta de vanilie si migdalele taiate in bucatele si umple merele cu acest amestec.
  3. Aseaza merele intr-o tava, acopera-le cu o folie si pune-le la cuptor pentru 15 minute. Dupa cele 15 minute, indeparteaza folia si reintrodu-le in cuptor pentru inca 15 minute.

Serveste la temperatura camerei. Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 180, Grasimi 3g (Saturate 0.2g), Carbohidrati 37g, Proteine 2g, Fibre 5g.

Ti-a placut?

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.