Fasole verde cu usturoi

fasole-verdeFasole verde cu usturoi

O reteta din bunici, dar foarte gustoasa 🙂

Portii: 6

Timp de pregatire: 10 minute

Ingrediente:

350 g fasole verde (proaspata sau decongelata)

3 catei de usturoi

2 linguri ulei de masline

sare, condimente

Mod de preparare

1.  Fierbe fasolea timp de 10-15 minute (daca o lasi intreaga) sau 5-10 minute (daca este bucati). Pentru cea congelata este nevoie de doar 3 minute.

2. Dupa ce s-a fiert, scurge-o si las-o deoparte.

3. Pune uleiul intr-o tigaie, iar cand s-a incins, adauga usturoiul tocat bucatele.

4. Peste usturoi adauga fasolea, amesteca timp de 1 minut si ia totul de pe foc.

5. Adauga sare si alte condimente, dupa preferinte.

Continut nutritiv per portie: Calorii 50, Grasimi 4g ( Saturate 1g), Carbohidrati 2g, Proteine 1g, Fibre 2g.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate