Frigarui de pepene cu prosciutto, mozarella si busuioc

frigarui pepene prosciutto

Frigarui de pepene cu prosciutto, mozarella si busuioc

In aceste zile calduroase, uita de carnea de gratar care pica greu la stomac si este foarte toxica si incearca niste frigarui… altfel. O gustare racoritoare si satioasa, perfecta pentru o masa in familie sau o iesire la iarba verde.

Portii: 12

Timp de pregatire: 15 minute

Ingrediente:

350g pepene galben

12 bucatele rotunde de branza mozarella

12 felii de prosciutto

12 frunze de busuioc proapat

1 lingurita de ulei de masline

Mod de preparare:

1. Foloseste o lingura-cupa de inchetata pentru a obtine 12 bilute de pepene galben, apoi infige-le pe batul de frigarui.

2. Impatureste feliile de prosciutto si adauga-le la frigarui, apoi infige si mozarella si frunzele de busuios. Stropeste cu o picatura de ulei de masline si adauga condimente dupa gust.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie:  Calorii 120, Grasimi 8g (Saturate 4.5g), Fibre 0.5g, Proteine 11g, Carbohidrati 1g.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate