Fursecuri cu portocale, miere si susan

fursecuri cu portocala miere si susan

Ingrediente fursecuri cu portocale, miere si susan

  • 1 1/4 cana de zahar alb;
  • o jumatate de cana de zahar brun;
  • o jumatate de cana de unt fara sare (trebuie scos de la frigider cu macar o ora sau doua inainte de a incepe prepararea fursecurilor);
  • o lingurita de extract de vanilie;
  • un ou;
  • 1 3/4 cana de faina;
  • o lingurita de bicarbonat de sodiu;
  • un praf de sare;
  • o jumatate de cana de susan;
  • 2 lingurite de coaja de portocala, rasa;
  • o lingura de suc de portocale;
  • 3 linguri de miere;

Mod de preparare fursecuri cu portocale, miere si susan

  1. Se amesteca zaharul alb cu cel brun, untul si extractul de vanilie intr-un vas mare. Se adauga oul si se amesteca din nou, pana cand ingredientele se omogenizeaza. Adauga apoi faina, bicarbonatul de sodiu si sarea.
  2. Se adauga jumatate din cantitatea de susan, 3 linguri de miere si coaja de portocala si se amesteca cu ajutorul unui mixer, la viteza medie.
  3. Separat, pune cealalta cantitate de susan intr-un vas. Ia aluat cu ajutorul unei linguri si trece-l prin susan, dupa care asaza-l in tava pentru copt.
  4. Se lasa la copt 10, 12 minute.
  5. Amesteca sucul de portocala si o lingura de miere intr-un vas, apoi toarna topppingul peste fursecuri.

Pofta buna!

Sursa: myrecipes.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate