Inghetata de mango si iaurt, dietetica si usor de preparat

0
1817
inghetata iaurt mango

inghetata iaurt mango

Inghetata de mango si iaurt, dietetica si usor de preparat

Vara, fie ca ne doim sau nu, suntem inconjurati de tentatii periculoase pentru silueta, de la bauturile racoritoare, la cocktailuri si inghetata. Si, pentru ca suntem oameni, nu supereroi sa ne abtinem o vara intreaga de la astfel de bunatati, azi ti-am pregatit o reteta extrem de simpla de inghetata, care nu o sa-ti strice dieta.

Portii: 8

Timp de pregatire: 10 minute

Ingrediente:

3 mango mari, copti

300ml de iaurt (cu aroma de vanilie)

Mod de preparare:

1. Curata fructele de mango si taie-le in bucatele. Pune-le in blender si proceseaza-le pana devin un fel de pasta, apoi transfera rezultatul intr-un bol.

2. Adauga iaurtul si amesteca usor pana la omogenizare. Adauga arome, stafide, coaja de portocala, de lamaie sau orice altceva iti doresti.

3. Lasa amestecul la congelator 8 ore.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 65, Grasimi 1g (Saturate 0.5g), Carbohidrati 10g, Proteine 2g, Fibre 1g,

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.