Omleta rapida cu spanac si ciuperci

omleta rapida cu spanac si ciuperci

Aceasta omleta rapida cu spanac si ciuperci nu este doar gustoasa si usor de preparat, dar este si o sursa excelenta de proteine, perfecta mai ales dupa antrenamente. Servita la micul dejun, iti va asigura si un aport de magneziu important pentru metabolism si functionarea armonioasa a organismului, dar si vitaminele A, C, E si K.

Ingrediente omleta cu ciuperci si spanac

  • ulei de masline;
  • 1 ou intreg si 3 albusuri;
  • 100 g ciuperci proaspete sau din conserva;
  • 50 g de spanac, fiert sau congelat;
  • cimbru uscat;
  • oregano uscat;
  • sare si piper dupa gust;
  • optional se poate servi alaturi de sos de rosii sau rosii proaspete;

Mod de preparare omleta cu ciuperci si spanac

  1. Incalzeste tigaia la foc mediu.
  2. Bate albusurile, apoi adauga si restul ingredientelor.
  3. Unge tigaia cu ulei de masline.
  4. Adauga amestecul pentru omleta si lasa la prajit 7-8 minute, pana este aproape gata.
  5. Ia tigaia de pe foc si acopera timp de 5 minute pana cand ouale sunt gatite in intregime.

Valori nutritive/portie:

  • Calorii: 151
  • Grasimi: 6 g
  • Carbohidrati: 6 g
  • Fibre: 3 g
  • Proteine: 21 g

Sursa: https://www.strongfitnessmag.com

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate