Paste cu sparanghel, spanac si bacon

paste cu sparanghel spanac si bacon

Paste cu sparanghel, spanac si bacon, o reteta usoara si rapida, ideala de pregatit intr-una dintre serile saptamanii.

Ingrediente paste cu sparanghel, spanac si bacon

Numar de portii: 4 (marimea unei portii – o cana si jumatate de paste si o lingurita de parmezan)

  • 250 g paste;
  • 2 felii de bacon;
  • 1 ceapa dulce, tocata marunt;
  • 400 g sparanghel;
  • 300 ml supa de pui;
  • 500 g spanac;
  • 50 g parmezan maruntit;
  • sare si piper dupa gust;

Mod de preparare paste cu sparanghel, spanac si bacon

  1. Prepara pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Caleste baconul intr-o tigaie care nu lipeste, pana devine crocant. Scoate-l din tigaie, marunteste-l si pune-l deoparte.
  3. Soteaza ceapa timp de 1 minut in aceeasi tigaie.
  4. Adauga apoi sparanghelul si supa si lasa-le sa fiarba timp de 5 minute la foc mic, pana ce sparanghelul devine usor crocant.
  5. Adauga pastele, spanacul, un sfert de cana de parmezan, piper si amesteca bine.
  6. Presara deasupra restul de parmesan si baconul.

Pofta mare! 🙂

Valori nutritionale:

  • Calorii: 363
  • Grasimi: 10 gr
  • Proteine: 18 gr
  • Colesterol: 18 mgr

Sursa: http://www.myrecipes.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate