Paste cu sparanghel, spanac si bacon

0
1027

paste cu sparanghel spanac si bacon

Paste cu sparanghel, spanac si bacon, o reteta usoara si rapida, ideala de pregatit intr-una dintre serile saptamanii.

Ingrediente paste cu sparanghel, spanac si bacon

Numar de portii: 4 (marimea unei portii – o cana si jumatate de paste si o lingurita de parmezan)

  • 250 g paste;
  • 2 felii de bacon;
  • 1 ceapa dulce, tocata marunt;
  • 400 g sparanghel;
  • 300 ml supa de pui;
  • 500 g spanac;
  • 50 g parmezan maruntit;
  • sare si piper dupa gust;

Mod de preparare paste cu sparanghel, spanac si bacon

  1. Prepara pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Caleste baconul intr-o tigaie care nu lipeste, pana devine crocant. Scoate-l din tigaie, marunteste-l si pune-l deoparte.
  3. Soteaza ceapa timp de 1 minut in aceeasi tigaie.
  4. Adauga apoi sparanghelul si supa si lasa-le sa fiarba timp de 5 minute la foc mic, pana ce sparanghelul devine usor crocant.
  5. Adauga pastele, spanacul, un sfert de cana de parmezan, piper si amesteca bine.
  6. Presara deasupra restul de parmesan si baconul.

Pofta mare! 🙂

Valori nutritionale:

  • Calorii: 363
  • Grasimi: 10 gr
  • Proteine: 18 gr
  • Colesterol: 18 mgr

Sursa: http://www.myrecipes.com

Ti-a placut?

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.