Pulpe de pui la cuptor, cu sos din parmezan si garnitura de cartofi

pulpe de pui la cuptor

Ingrediente pulpe de pui la cuptor, cu sos din parmezan si garnitura de cartofi

  • 5 pulpe de pui;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • 4 catei de usturoi;
  • 200 ml lapte amestecat cu 200 ml smantana slaba;
  • 100 g parmezan ras;
  • 3 cartofi;
  • 1 lingura unt;
  • 100 g spanac;
  • sare si piper;

Mod de preparare pulpe de pui la cuptor, cu sos din parmezan si garnitura de cartofi

  1. Preincalzeste cuptorul la 200°C.
  2. Condimenteaza pulpele de pui cu sare si piper dupa gust.
  3. Incalzeste 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie, la foc mic. Adauga pulpele de pui si prepara-le aproximativ 5 minute pe fiecare parte, apoi da-le deoaprte.
  4. Spala tigaia, incalzeste o lingura de ulei de masline si soteaza usturoiul 30 de secunde.
  5. Adauga amestecul de lapte si smantana si parmezanul. Amesteca bine, apoi adauga spanacul, pune capacul si ia-o de foc.
  6. Lasa sosul acoperit si, intre timp, curata si taie cartofii.
  7. Unge o tava pentru cuptor cu unt. Transfera cartofii si sosul din parmezan si asaza pulpele deasupra.
  8. Lasa la cuptor timp de 40 de minute, pana cand cartofii si pulpele sunt gata.

Sa ai pofta! 🙂

Sursa: www.thekitchenmagpie.com

Multumim pentru vot!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate