Pulpe de pui cu ghimbir si usturoi

pulpe de pui cu ghimbir si usturoi

Ingrediente pulpe de pui cu ghimbir si usturoi

  • 1 kg de pulpe de pui (cu tot cu pielite);
  • 1 cana de ceapa rosie taiata;
  • 2 linguri de usturoi pisat;
  • 2 linguri de ghimbir pisat;
  • 1/4 cana de sos de soia;
  • 1/4 cana de suc de portocala;
  • piper;
  • ulei vegetal;

Mod de preparare pulpe de pui cu ghimbir si usturoi

  1. Amesteca ceapa, usturoiul, ghimbirul, sosul de soia, sucul de portocala impreuna cu o lingurita de piper, dupa care adauga mixtura peste pulpele de pui.
  2. Se lasa la frigider timp de o ora.
  3. Se incalzeste tigaia grill, se unge cu putin ulei vegetal, apoi se adauga pulpele cu pielitele in jos. Se intorc de pe o parte si de alta pana gand se patrund.

Pofta mare! 🙂

Sursa: www.foodnetwork.com/recipes/guy-fieri/dirty-ps-garlic-ginger-chicken-thighs-recipe.html

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate