Revista Culturism&Fitness, mai aproape de tine prin reteaua Inmedio

culturism-fitness-romania-cover-nr-5-2013Revista noastra poate fi gasita acum mult mai usor, in reteaua de magazine Inmedio. Vestea cea buna este ca acum puteti verifica si in ce magazin poate fi gasita sau puteti solicita trimiterea acesteia la un magazin aflat in vecinatatea voastra.

Noile servicii Inmedio mai ofera si posibilitata de a rezerva revista (angajatii o vor pastra in magazinul solicitat), in cazul in care nu aveti timp sa mergeti sa o cumparati imediat ce a aparut.

Ca sa fiti informati de fiecare data cand apare un numar nou, apelati la serviciul „Alerte”, de pe site-ul www.inmedio.ro, si o sa primiti notificari prin e-mail.

Pentru cei care nu stiu, Inmedio este o retea internationala de magazine de presa care aduna cea mai larga selectie de presa nationala si internationala, dar si produse complementare cum ar fi: tabac, recoritoare si carti.

Iar pentru a verifica unde puteti gasi ultima editie Culturism&Fitness, urmariti link-ul acesta: http://inmedio.ro/categorii/hobby-uri/180-culturism-fitness-romania

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate