Salata de fasole cu ceapa si patrunjel

salata de fasole cu patrunjel

Salata de fasole cu ceapa si patrunjel

O salata delicioasa de toamna, perfecta pentru un weekend plin de energie!

Portii: 4

Timp de pregatire: 20 minute

Ingrediente:

1 cutie de 400g de boabe de fasole

250g de rosii cherry, taiate in jumatati

1 legatura de patrunjel proaspat

1 ceapa rosie mica

2 lingurite de otet de vin rosu

2 lingurite de ulei de masline

1 catel de usturoi zdrobit

Mod de preparare:

1. Amesteca intr-un castron boabele de fasole, rosiile, patrunjelul si ceapa tocata.

2. Amesteca intr-un borcan otetul, uleiul de masline si usturoiul zdobit pana la omogenizare. Adauga sare si piper, dupa gust.

3. Adauga sosul peste celelalte ingrediente si amesteca. Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 92, Proteine 6g, Fibre 8g, Grasimi 3g (Saturate 0,5g).

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate