Salata mediteraneana detoxifianta

salata mediteraneana detoxifianta

Salata mediteraneana detoxifianta

O salata extraordinar de gustoasa (despre proprietatile careia am povestit cate ceva aici), o combinatie minunata de legume cu proprietati diuretice si antibalonare, bogate in vitamine si minerale.

Portii: 4

Timp de pregatire: 20 minute

Ingrediente:

250g castravete proaspat

2 linguri de zeama de lamaie

2 linguri de ulei de masline

6 cani de frunze de nasturel

380g de anghiare taiate marunt

2 tulpini maricele de telina

½ cana de ceapa rosie taiata subtire

½ cana de branza feta

Mod de prepapare:

1. Taie castravetele in bucatele si adauga ¾ cana de bucatele de castraveti si zeama de lamaie intr-un blender.  Dupa ce ai obtinut o pasta, adauga si putin ulei de masline si amesteca pana la omogenizare. Transfera totul intr-un bol si adauga piper, dupa gust.

2. Combina intr-un bol mai mare castravetele ramas, nasturelul, anghiarele, telina, ceapa rosie ai bucatelele de branza feta si amesteca usor. Toarna deasupra dressingul. Serveste rece.

Continut nutritiv per portie: Calorii 170, Fibre 1g, Proteine 7g, Carbohidrati 12g, Grasimi 11g (Saturate 4g), Fier 2g, Calciu 180g, Sodiu 411g.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate