Spanac cu naut si marar proaspat

0
1637
spanac cu naut

spanac cu naut

Ingrediente spanac cu naut si marar proaspat

  • 2 linguri ulei de masline;
  • 1 ceapa mare, taiata marunt;
  • 500 g spanac;
  • marar proaspat;
  • 2 lamai;
  • 1 conserva de naut;
  • sare si piper dupa gust;

Mod de preparare spanac cu naut si marar proaspat

1. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, la temperatura medie. Caleste ceapa, apoi adauga nautul.

2. Curata, spala si scurge spanacul, apoi adauga-l peste amestecul de ceapa si naut, impreuna cu mararul tocat marunt. Tigaia se ia de pe foc cand spanacul este gatit.

3. La final se adauga zeama de lamaie, sarea si piperul.

Sursa: 

allrecipes.com

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.