Supa de linte si frunze de sfecla

0
2005

supa-de-linte

Supa de linte si frunze de sfecla

Portii: 4

Timp de preparare: 60 minute

Ingrediente:

3 linguri ulei de masline

½ ceapa tocata

1 catel usturoi pisat

Un praf boia de ardei iute

O lingurita coriandru tocat

Sare si piper negru macinat

1 cana linte

2 cani si jumatate supa de legume sau supa de pui

1 dovlecel mic taiat cubulete

Cateva frunze de sfecla, fara cozi, taiate in bucati mari

2 linguri suc de lamaie

Mod de preparare:

1. Intr-o oala, incinge uleiul la temperatura medie, adauga ceapa, usturoi, boia, piper si sare si amesteca pana cand ceapa se inmoaie. Adauga apoi lintea si supa, plus inca 2 cani si jumatate de apa. Mareste temperatura pana cand amestecul da in clocot, apoi lasa totul la foc mic timp de 30 de minute.

2. Adauga dovlecelul si frunzele de sfecla, amestecand din cand in cand, timp de 5 minute. Daca vrei ca supa sa fie mai subtire, mai adauga jumatate de cana de supa sau apa. Peste tot amestecul, adauga sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.

Continut caloric per portie: Calorii 296, Grasimi 12g, Proteine 15 g, Carbohidrati 36g, Fibre 9g, Colesterol 0 mg, Fier 5 mg, Sodiu 353 mg, Calciu 81 mg.

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.