Varza de Bruxelles cu ciuperci

1
2060
Varza de Bruxelles cu ciuperci

varza de bruxelles cu ciuperci

Timp de preparare: 15 m;

Timp de gatire: 25 m;

Ingrediente varza de Bruxelles cu ciuperci

  • 4 cani cu varza de Bruxelles, curatata si taiata pe jumatate;
  • 1 kg de ciuperci;
  • 5 linguri de unt;
  • 1/2 cana de patrunjel taiat marunt;
  • sare si piper;
  • zeama de lamaie;

Mod de preparare varza de Bruxelles cu ciuperci

1. Varza de Bruxelles se fierbe timp de 15 minute intr-o oala cu apa clocotita si un praf de sare. Se strecoara si se da deoparte.

2. Separat, se topeste untul la foc mediu. Se adauga ciupercile si se gatesc pana cand devin maronii, dupa care se adauga varza de Bruxelles, se presara patrunjelul si zeama de lamaie.

Pofta mare!

Sursa reteta:

allrecipes.com

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.