Briose cu zmeura

0
2333
briose cu zmeura

 

briose-cu-zmeura

Ingrediente briose cu zmeura

  • 60 g faina de ovaz
  • 60 g faina integrala de orez
  • 100 g proteina din zer cu aroma de vanilie fara zahar
  • 40 g eritritol de stevia
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita vanilie macinata
  • 1/6 lingurita sare
  • 2 bucati albusuri
  • 1 ou
  • 100 ml lapte (0.1% grasime)
  • 50 g iaurt grecesc 0% grasime
  • 10 picaturi aroma de zmeura
  • 77 g zmeura proaspata
  • eritritol de stevia pudra (pentru decor)

Mod de preparare briose cu zmeura

  1. Combinam faina de ovaz cu faina integrala de orez, whey-ul, faina de konjac, eritritolul cu stevia, praful de copt, sarea si vanilia macinata.
  2. Adaugam albusurile, oul, laptele, iaurtul si aroma de zmeura. Mixam totul timp de 2-3 minute.
  3. Turnam compozitia in sapte forme de briose si distribuim zmeura. Scufundam o parte din zmeura in aluat. Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20-25 minute pana cand acestea devin aurii la suprafata.
  4. Lasam briosele sa se raceasca timp de 10 minute in forma, apoi le punem pe farfurie si le lasam sa se mai raceasca putin.
  5. Le pudram cu eritritol.

briose-cu-zmeuraPofta mare!

Sursa: dulciurilenuingrasa.ro

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.