Campionatul National de Junioare 2005

0
1243
Junioare 2005
Cristina Mnerie
Junioare 2005
Cristina Mnerie

Pentru prima data organizat in Resita, acest Campionat National a fost o reusita din multe puncte de vedere. Competitia a crescut mult din punct de vedere valoric, la nivelul juniorilor, ceea ce ma face sa sper ca vor exista generatii de culturisti dupa campionii mondiali si europeni de acum! Organizatorul prinicipal, antrenor si arbitru, dl. Mihai Petreanu, sprijinit de Consiliul Judetean Caras-Severin si de Primaria Resita, a facut eforturi deosebite pentru buna desfasurare a competitiei.
Concursul junioarelor mari s-a desfasurat tot in sistem open, fiind câstigat detasat de braileanca Marcela Radu.
La bodyfitness a câstigat o sportiva cu o structura excelenta si pentru culturism, Raluca Raducu.
La fitness junioare, la ambele categorii, 164 cm si +164 cm, a fost câte o sportiva, iar la fitness masculin, categorie nou introdusa, au fost 2 concurenti, deci participare modesta.
Iata clasamentul:

Junioare Mari
1. Marcela Radu (Atlas Braila)
2. Andreea Girnet Vladimir (CSM Is)
3. Mariana Antohi (Atlas Braila)

Bodyfitness
1. Raluca Raducu (Redis/CSS 5)
2. Gabriela Zaharie (CSM Bistrita)
3. Andreea Tihon (CSM Resita)
4. Dana Cojoaca (Redis Buftea)
5. Hilda Tersanszki (CSM B.M.)
6. Ioana Cozmuta (CN Spiru Haret Buc)

Fitness 164 cm
1. Cristina Mnerie (CSM B.M.)

Fitness + 164 cm
1. Ecaterina Alecu (CSM Rova Rosiori de Vede)

 

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.