Campionatul National de Senioare 2005

0
897
Senioare 2005
Elena Moldovanu
Senioare 2005
Elena Moldovanu

De departe acest concurs a fost cel mai slab campionat national din ultimii 25 de ani, sau cel putin de cand am inceput eu sa vad concursuri, din anul 1981, pentru ca niciodata nu s-a intamplat sa fie o participare asa de slaba si la o categorie de seniori sa nu se prezinte sportivi suficienti ca sa aiba loc preliminarii. Dupa scaderea continua a interesului pentru culturismul competitional, acest campionat a marcat clar prabusirea si nu sunt semne ca se mai poate reveni.
La organizarea concursului au fost cateva probleme, dar cea mai mare lipsa a fost lumina foarte proasta de pe scena, astfel ca munca concurentilor a fost practic anulata aceasta fiind foarte slaba si prost pozitionata.
Absolut toata lumea a fost nemultumita de faptul ca finala a fost fixata duminica la ora 16, concursul terminandu-se dupa ora 21, multi fiind obligati sa mai stea inca o noapte in Bistrita.
La fitness feminin s-a trecut la noile categorii dupa sistemul european. La 164 cm au fost 4 participante, doar 3 dintre ele au evoluat in finala. A castigat Alina Banu, locul secund fiind ocupat de Mihaela Ionescu. La +164 cm s-au inscris 5 concurente, toate s-au calificat pentru finala de duminica. A castigat sportiva de la Farul C-ta, Ana Maria Zvanca.
Intre cele 8 sportive care s-au inscris la bodyfitness s-a dat o lupta stransa. Medalia de argint a revenit Florinei Cernat, campioana de anul trecut de la fitness 167 cm. Titlul a fost castigat de brasoveanca Elena Moldoveanu care s-a prezentat foarte bine definita.

Fitness feminin
1,64 m
1. Adina Banu – CSM Iasi
2. Mihaela Ionescu – Redis Buftea
3. Mihaela Mariscas – CSU Oradea
+1,64 m
1. Ana Maria Zvanca – Farul C-ta
2. Lenuta Slabu – CSU Oradea
3. Nicoleta Radu – Gym Sfintes Bv.
4. Roxana Coros – CSM Baia Mare
5. Cristina Ladescu – CSU Oradea

Bodyfitness feminin
1. Elena Moldoveanu – Gym Sfintes Bv.
2. Florina Cernat – CSS 5/Redis Buftea
3. Gabriela Vladeanu – Vulturii de Mare Navodari
4. Gratiela Deac – Delta Power Cluj/CSM Bistrita
5. Adriana Nicolae – Redis Buftea
6. Gabriela Zaharie – CSM Bistrita

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.