- Publicitate -Magazin Online Suplimente Nutritive
Home Sfaturi pentru slabit Cartofi dulci umpluti cu fenicul si branza proaspata de vaci

Cartofi dulci umpluti cu fenicul si branza proaspata de vaci

1
1733
cartofi dulci umpluti

cartofi dulci umpluti

Ingrediente cartofi dulci umpluti cu fenicul si branza proaspata de vaci

  • 4 cartofi dulci, in coaja;
  • 1 lingura ulei de masline;
  • 1 ceapa rosie;
  • 1 bulb de fenicul;
  • 100g branza proaspata de vaci;
  • busuioc proaspat;

Mod de preparare cartofi dulci umpluti cu fenicul si branza proaspata de vaci

  1. Preincalzeste cuptorul la 200°C si tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.
  2. Taie cartofii dulci pe jumatate si adauga-i in tava pentru copt, apoi lasa-i la cuptor timp de 40 de minute.
  3. In uleiul de masline incins, adauga ceapa si feniculul taiate marut. Amestecul se gateste timp de 5-10 minute.
  4. Scoate cartofii din cuptor si inlatura-le miezul. Pune-l intr-un recipient separat, adauga ceapa si feniculul calite, branza proaspata si busuiocul tocat marunt. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine.
  5. Amestecul obtinut se adauga in cartofi, dupa care se introduc la cuptor pentru inca 25 de minute.

Pofta mare!

Sursa: http://www.taste.com.au

1 COMMENT

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SFATURI GRATUITE IN EXCLUSIVITATE

Introdu adresa ta de email mai jos pentru a primi gratuit ultimele articole si promotii de pe topfitness.ro.

Te-ai abonat cu succes!