Cartofi dulci umpluti cu fenicul si branza proaspata de vaci

cartofi dulci umpluti

Ingrediente cartofi dulci umpluti cu fenicul si branza proaspata de vaci

  • 4 cartofi dulci, in coaja;
  • 1 lingura ulei de masline;
  • 1 ceapa rosie;
  • 1 bulb de fenicul;
  • 100g branza proaspata de vaci;
  • busuioc proaspat;

Mod de preparare cartofi dulci umpluti cu fenicul si branza proaspata de vaci

  1. Preincalzeste cuptorul la 200°C si tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.
  2. Taie cartofii dulci pe jumatate si adauga-i in tava pentru copt, apoi lasa-i la cuptor timp de 40 de minute.
  3. In uleiul de masline incins, adauga ceapa si feniculul taiate marut. Amestecul se gateste timp de 5-10 minute.
  4. Scoate cartofii din cuptor si inlatura-le miezul. Pune-l intr-un recipient separat, adauga ceapa si feniculul calite, branza proaspata si busuiocul tocat marunt. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine.
  5. Amestecul obtinut se adauga in cartofi, dupa care se introduc la cuptor pentru inca 25 de minute.

Pofta mare!

Sursa: http://www.taste.com.au

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate