Ciuperci portobello umplute cu spanac si branza

0
1703
ciuperci portobello umplute cu spanac si branza

ciuperci portobello

Ingrediente ciuperci portobello umplute cu spanac si branza

  • 4 ciuperci portobello;
  • 250 g branza ricotta;
  • 200 g spanac;
  • 100 g parmezan;
  • 100 g masline kalamata;
  • 50 ml sos de rosii;
  • sare, piper si alte condimente dupa gust;

Mod de preparare ciuperci portobello umplute cu spanac si branza

  1. Preincalzeste cuptorul la 200°C.
  2. Tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.
  3. Asaza capacele de la ciuperci in tava de copt si presara-le cu sare si piper. Lasa-le la cuptor timp de 20-25 de minute.
  4. Intre timp, amesteca ricotta maruntita, spanacul, parmezanul dat pe razatoare, maslinele si condimentele intr-un bol.
  5. Cand ciupercile sunt gata, scoate tava din cuptor, scurge apa acumulata in capace, apoi adauga sosul de rosii in mod egal. Adauga si restul umpluturii, iar deasupra presara parmezan sau cascaval dat pe razatoare.
  6. Ciupercile umplute se reintroduc la cuptor si se mai coc timp de 5 minute.

Pofta mare! 🙂

Sursa reteta: http://www.eatingwell.com

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.