Ciuperci portobello umplute cu spanac si branza

ciuperci portobello

Ingrediente ciuperci portobello umplute cu spanac si branza

  • 4 ciuperci portobello;
  • 250 g branza ricotta;
  • 200 g spanac;
  • 100 g parmezan;
  • 100 g masline kalamata;
  • 50 ml sos de rosii;
  • sare, piper si alte condimente dupa gust;

Mod de preparare ciuperci portobello umplute cu spanac si branza

  1. Preincalzeste cuptorul la 200°C.
  2. Tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.
  3. Asaza capacele de la ciuperci in tava de copt si presara-le cu sare si piper. Lasa-le la cuptor timp de 20-25 de minute.
  4. Intre timp, amesteca ricotta maruntita, spanacul, parmezanul dat pe razatoare, maslinele si condimentele intr-un bol.
  5. Cand ciupercile sunt gata, scoate tava din cuptor, scurge apa acumulata in capace, apoi adauga sosul de rosii in mod egal. Adauga si restul umpluturii, iar deasupra presara parmezan sau cascaval dat pe razatoare.
  6. Ciupercile umplute se reintroduc la cuptor si se mai coc timp de 5 minute.

Pofta mare! 🙂

Sursa reteta: http://www.eatingwell.com

3/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate