Exercitii rapide pentru brate frumoase – Partea I

0
3019
exercitii rapide
Figura 3

Cateva exercitii rapide si usoare…

… pentru ca tu sa poti purta orice bluzita de vara fara niciun fel de complexe! Cum suna? 🙂 Ei bine, da, e chiar atat de simplu! Astazi iti propun prima parte a unui set de exercitii rapide pentru a scapa rapid de grasimea inestetica si a obtine brate ferme, sculptate, tonifiate. Asadar, echipeaza-te cu o pereche de gantere de 2-3kg si… sa incepem!

5 Exercitii rapide pentru brate ferme

1. Stai dreapta, cu picioarele usor departate, tinand cate o gantera in fiecare mana. Fa o fandare cu piciorul stang in fata si adu mana stanga deasupra genunchiului stang. Ridica bratul drept la nivelul umarului, fara a indoi cotul. Repeta miscarea de 12 ori. (Figura 1)

2. Stai dreapta, cu picioarele usor departate si genunchii usor indoiti, bratele pe langa corp, tinand cate o gantera in fiecare mana, palmele orientate in fata. Indoaie coatele si adu ganterele in dreptul taliei, apoi coboara-le la loc. Repeta miscarea de 7 ori, apoi ridica ganterele de la nnivelul taliei, la nivelul umerilor de 7 ori. (Figura 2)

3. Stai cu picioarele usor departate si genunchii usor indoiti, cate o gantera in fiecare mana, palmele orientate catre corp. Apleaca-te in fata, pana cand trunchiul tau devine aproape paralel cu solul, indoaie coatele la 90°, apoi indreapta la loc bratele. Repeta miscarea de 12 ori.

4. Stai drepta, cu picioarele usor departate, bratele pe langa corp, cate o gantera in fiecare mana. Apleaca-te in fata si ridica bratele in lateral, la nivelul umerilor, fara a indoi coatele, apoi coboara-le le loc. Repeta execitiul de 12 ori. (Figura 4)

5. Stai in pozitie verticala, cu picioarele usor departate, cate o gantera in fiecare mana, palma dreapta orientata in fata. Fa o fandare cu piciorul drept in fata, indoind genunchii la 90° si radica, simultan, gantera din mana dreapta la nivelul umarului. Revino la pozitia de start si repeta exercitiul de 6 ori pe fiecare parte. (Figura 5)

Un set de exercitii rapide si eficiente

Asadar, iata primele 5 exercitii rapide ale acestui antrenament dedicate modelarii bratelor. Saptamana viitoare voi reveni cu partea a II-a. Pana atunci, mult spor! 🙂

Sursa: Fitnessmagazine.com
Sursa: Fitnessmagazine.com
5/5 - (2 votes)
Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.