Fitpass revoluționează industria de fitness din România cu extinderea națională

0
831

Fitpass revoluționează industria de fitness din România cu extinderea națională 1

Fitpass [fitpass.ro], start-up-ul recent lansat în București la finalul anului trecut, deja a început extinderea națională datorită cererii mari pentru serviciile sale.

Fitpass oferă membrilor săi acces la cele mai bune facilități de fitness din orașul lor cu un singur abonament, motivația venind din potențialul de creștere în domeniul fitness din România. De la lansarea de anul trecut, compania s-a dezvoltat rapid și până la finalul anului va avea mii de membri în România.

Fitpass revoluționează industria de fitness din România cu extinderea națională

“Misiunea noastră este să dezvoltăm cel mai bun serviciu de fitness pe piața românească.”, spune Björn Östberg, cofondatorul de origine suedeză și Manager de produs. Extinderea națională este următorul pas logic pentru evoluția companiei. Această extindere nu doar că ajută Fitpass să servească clienți și companii în noile orașe, dar și mărește valoarea adăugată a serviciului oferit, întrucât membrii acum pot folosi Fitpass în mai multe orașe. Astfel, Fitpass oferă acum un aboament flexibil de fitness în București, Brașov, Constanța, Ploiești, Pitești, Târgoviște și Călărași, unde Fitpass a încheiat parteneriate cu peste 200 de săli.

“Extinderea va continua cu o viteză mare”, continuă Gustaf Kornias, cofondator și CEO Fitpass.ro, cu scopul de a se lansa în Timișoara, Cluj, Sibiu și Iași, până în luna august. “Scopul nostru este să facem Fitpass disponibil în peste 20 de orașe, până la finalul acestui an, și să oferim membrilor noștri cea mai versatilă soluție de fitness din România.”. Momentan, Fitpass este în procesul de negociere și securizării unei investiții pentru a accelera extinderea și creșterea companiei.

Dacă te plictisești de clasica rutină de antrenament, agită lucrurile cu Fitpass și adaugă diversitate rutinei tale fitness. Membrii Fitpass beneficiază de acces la o varietate de clase, cum ar fi Yoga, Pilates, Kangoo Jumps, Dans, Arte Marțiale, Meditație și multe altele în orașul lor.

“Țintim să oferim cele mai bune experiențe pentru clienții noștri. Pentru a ajunge acolo, am făcut mai simple ca niciodată procesele de a descoperi, a cumpăra și a încerca săli și activități, folosing site-ul nostru și aplicația pentru Android și iOS.”, spune Casian Lăcătușu, CTO-ul companiei. “Înscrierea la Fitpss durează doar câteva minute. Doar accesezi pagina https://fitpass.ro, selectezi orașul tău, alegi tipul de abonament care ți se potrivește și plătești online. Mai rămâne doar să descarci aplicația mobilă Fitpass și te poți apuca de antrenament!”

Fitpass revoluționează industria de fitness din România cu extinderea națională 2

“Harta locațiilor și a activităților tuturor sălilor, împreună cu orarul tuturor activităților, face ca găsirea și încercarea diferitelor activități să fie foarte ușoare pentru utilizator.”, continuă Ciprian Hetea, Manager de Aplicație. “Alte avantaje sunt abonamentele lunare flexibile, o soluție 100% digitală și 4 tipuri de abonări, cea mai ieftină fiind de 29 de lei, în funcție de orașul tău”, adaugă Ciprian Hetea.

Fitpass oferă de asemenea și abonamente corporative pentru companiile care vor să ofere ce e mai bun pentru angajații lor, indiferent de dimensiune și buget. Dacă vrei să primești o ofertă corporativă de la Fitpass, intră pe https://fitpass.ro/companii și completează cererea!

Fitpass revoluționează industria de fitness din România cu extinderea națională 3

Pentru a sărbători extinderea națională, Fitpass oferă acum reduceri de vară în toate orașele!

Dacă vrei să afli mai multe despre Fitpass,  contactează-l pe Gustaf Kornias la [email protected]

Fitpass:

Fitpass a fost fondat de fondatorii suedezi Gustaf Kornias, Björn Östberg și partenerii români Casian Lăcătușu și Ciprian Hetea. Fitpass este o un abonament fitness 100% digital ce oferă membrilor acces la cele mai bune studiouri fitness din România. Fitpass este disponibil pe Android și iOS și poate fi achiziționat online de persoane individuale sau accesat de angajați prin compania la care lucrează.

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.