Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs. și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru poate include și cookie-uri de la terțe părți, cum ar fi Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Utilizând site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Am actualizat Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe buton pentru a verifica Politica noastră de Confidențialitate

Fursecuri din fulgi de ovaz si ciocolata neagra

fursecuri-cu-fulgi-de-ovaz

Fursecuri din fulgi de ovaz si ciocolata neagra

Portii 32
Timp de preparare: 30 min

Ingrediente:

6 linguri unt fara sare

150 g zahar brun

100 g faina

¾ lingurita praf de copt

70 g fulgi de ovaz

½ lingurita sare

1 ou batut

1 lingurita esenta de vanilie

45 g fructe uscate/deshidratate

80 g bucatele ciocolata neagra

Mod de preparare:

1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

2. Topeste untul intr-o cratita la foc mic. Dupa ce s-a topit, ia-l de pe foc si adauga zaharul, apoi amesteca pana cand se omogenizeaza.

3. Intr-un bol, adauga faina, praful de copt, fulgii de ovaz si sarea. Peste toate acestea adauga untul , fructele uscate, oul batut, esenta de vanilie si ciocolata amaruie. Se amesteca bine.

4. Intr-o tava, pune hartie de copt unsa si adauga din compozitie cu ajutorul unei linguri.

5. Se tin la copt timp de 12 minute sau pana cand simti ca sunt uscate la atingere.

Continut caloric per portie: Calorii 91, Grasimi 4g (saturate 2g), Proteine 1g, Fibre 1g, Colesterol 12 mg, Fier 0,5 mg, Sodiu 52 mg, Calciu 11 mg.

Fulgii de ovaz sunt un ingredient foarte sanatos. Pentru mai multe idei despre cum sa-i consumi click aici.

Daca esti innebunita dupa dulciuri, ai mai putea sa incerci si reteta de clatita cu fulgi de ovaz si banane! Delicios!

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate