Orez cu spanac, rosii si parmezan

0
1916
orez cu spanac rosii si parmezan

orez cu spanac rosii si busuioc

Ingrediente orez cu spanac, rosii si parmezan

  • 500 ml supa de pui;
  • 1 lingura unt;
  • 1 ceapa;
  • 1 catel de usturoi;
  • 150 g orez;
  • 1 pahar de vin alb sec;
  • 2 rosii;
  • 50 g spanac;
  • 50 g parmezan;
  • sare, piper, busuioc proaspat;

Mod de preparare orez cu spanac, rosii si parmezan

  1. Incalzeste supa de pui si mentine-o la o temperatura moderata.
  2. Topeste untul intr-o tigaie care nu lipeste, apoi adauga ceapa tocata solzisori. Asezoneaza cu sare si piper si soteaz-o aproximativ 3 minute, pana cand devine translucida.
  3. Adauga usturoiul pisat si mai soteaza 30 de secunde.
  4. Peste amestecul de ceapa si usturoi, adauga orezul si vinul. Amesteca bine, pana cand lichidul se absoarbe. Adauga treptat cantitatea de supa de pui in felul urmator.
  5. Cand orezul este aproape gata, adauga rosiile despielitate si taiate cuburi. Amesteca bine si adauga apoi spanacul, busuiocul si cantitatea ramasa de supa de pui.
  6. Presara parmezanul dat pe razatoare la final si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Pofta mare!

Sursa: http://iowagirleats.com

Ti-a placut?

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.