Paste cu broccoli si parmezan

Paste cu broccoli si parmezan

O reteta savuroasa, satioasa si plina de vitamine!

Portii: 2

Timp de preparare: 20 minute

Ingrediente:

1 lingura de ulei de masline

1 lingurita de usturoi tocat

1 cana de buchetele de broccoli usor aburite

2 cani de paste, fierte si scurse

1 varf de lingurita de sare

1 varf de lingurita de praf de ardei iute, optional

¼ ceasca de parmezan

Mod de preparare:

1. Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga usturoiul si lasa-l pe foc pana capata o culoare aurie, amestecand din cand in cand.

2. Adauga buchetelele de broccoli si pastele si lasa totul pe foc 3 – 4 minute, amestecand ocazional.

3. Muta pastele pe o farfurie si presara parmezan deasupra. Adauga sare dupa gust. Lasa-le deoparte 1-2 minute, apoi serveste.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 300, Proteine 11.5g, Grasimi 8,5g (Saturate 1.5g), Fibre 6g, Carbohidrati 47g, Sodiu 59mg.

5/5 - (1 vote)

3 Comments

  • Alegerea pe care a facut-o Johann , aceea de a fi vegetarian poate fi una buna. Doar o completare: exista pe piata paste fainoase facute din faina inegrala. Cu toate ca se gasesc mai greu si sunt putin mai scumpe merita. Asta in situatia in care nu le facem chiar noi.

  • Congrats. Articol superb. Fiind vegetarian am alegeri limitate. L-am gatit azi si a iesit superb. Rapid si gustos. ms.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate