Pepene galben cu menta, lime si iaurt

0
388

pepene galben menta lime

Pepene galben cu menta, lime si iaurt

Ne asteapta cateva luni calduroase, insa ne putem racori cu fructe delicioase din care putem crea fel de fel de deserturi apetisante! Iata o idee foarte simpla, cu pepene galben parfumat:

Portii: 8

Timp de pregatire: 10 minute

Ingrediente:

500g pepene galben taiat in cubulete

125ml apa

2 frunze maricele de menta proaspata

O bucatica de aproximativ 5cm de ghimbir tocat foarte fin

2 linguri suc de lime proaspat

2 linguri de menta faramitata

Mod de preparare:

1. Combina apa cu menta faramitata, ghimbirul si putin zahar brun intr-o tigaie medie si lasa totul pe foc pana cand zaharul se dizolva. Apoi adu totul al fierbere, iar siropul se va ingrosa. Ia tigaia de pe foc si indeparteaza ghimbirul si excesul de menta, dupa gust.

2. Adauga sucul de lime si restul de menta si amesteca bine. Pune penenele in castronele si adauga acest sirop deasupra. Serveste cu putin iaurt rece.

Continut nutritiv per portie (aproximativ): Calorii 140, Grasimi 0.5g, Carbohidrati 36g, Fibre 1.5g, Proteine 11g.

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.