Pui cu ciuperci si ceapa verde

Pui cu ciuperci si ceapa verde

Portii: 4

Timp de pregatire: 10 minute

Timp de gatire efectiv: 12 minute

Ingrediente:

1 lingura de ulei de susan

6 fire de ceapa verde tocate

1 catel de usturoi tocat fin

120g de ciuperci maruntite

4 cesti de apa

¼ cana de sos de soia

1 bucata medie de ghimbir, taiata in rondele

450g de piept de pui taiat in 3-4 bucati

Mode de preparare:

1. Intr-o tigaie mare, pune uleiul la incalzit. Adauga ceapa verde si usturoiul si lasa-le pe foc timp de 1 minut. Adauga ciupercile si lasa totul pe foc inca 3 minute.

2. Adauga apa in tigaie, sosul de soia si ghimbirul si amesteca totul pe foc 2-3 minute. Aseaza bucatile de pui in tigaie, lasa focul mai mic si acopera cu un capac. In aproximativ 7 minute puiul va fi gata.

3. Aseaza bucatile de pui pe farfurii si toarna sosul deasupra. Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 190, Proteine 28g, Carbohidrati 7g, Grasimi 5g (Saturate 0.9g), Fibre 1g.

Multumim pentru vot!

1 Comment

  • Felicitari! Asta numesc eu o reteta ”fitt”, echilibrata, fara grasime in mod excesiv si moderata in carbohidrati..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate