Salata cu vinete coapte, spanac si feta

salata din vinete coapte spanac si feta

Ingrediente salata cu vinete coapte, spanac si feta

  • 1 vanata mare, taiata cuburi;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • 2 catei de usturoi;
  • 300 g spanac;
  • 100 g quinoa;
  • 100 g branza feta;
  • sare si piper;

Mod de preparare salata cu vinete coapte, spanac si feta

  1. Preincalzeste cuptorul la 200℃.
  2. Amesteca bucatile de vanata cu 2 linguri de ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper.
  3. Transfera bucatile de vanata pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si introdu-o in cuptorul incins in prealabil.
  4. In timp ce vanata se coace, incinge o lingura de ulei de masline intr-o tigaie care nu lipeste. Adauga spanacul si un catel de usturoi pisat. Ia tigaia de pe foc cand spanacul este gata.
  5. Cand vanata este coapta, o poti transfera in tigaia cu spanac.
  6. Adauga quinoa si inca un catel de usturoi tocat peste amestecul de vanata coapta si spanac.
  7. Amesteca bine ingredientele, apoi presara branza rasa deasupra.

Sa aveti pofta! 🙂

Sursa reteta: http://juliasalbum.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate