Salata spanac cu andive, nuci si ridichi

salata spanac nuci

Salata spanac cu andive, nuci si ridichi

Pregateste-ti papilele gustative pentru o combinatie fabuloasa  de arome, sanatate si vitalitate!

Portii: 6

Timp de pregatire: 15 minute

Ingrediente:

100g nuci taiate in bucatele maricele

1 telina rasa

150g frunze proaspete de spanac, andive, salata verde, rucola etc.

1 legatura de ridichi

2 linguri de zeama de lamaie

1 lingura de ulei de masline

1 lingurita de miere

50ml otet de vin alb

Mod de preparare:

1. Incalzeste o tigaie la flacara medie si rumeneste nucile 2-3 minute.

2. Amesteca intr-un borcanel cu capac otetul, uleiul, mierea, sare si piper dupa gust. Agita bine pana la omogenizare.

3. Umple un castron cu apa si adauga zeama de lamaie, apoi pune telina in apa si las-o cateva minute.

4. Combina intr-un castron mare spanacul si celelalte legume cu frunze verzi, nucile, telina bine stroarsa, ridichile taiate fin si dressingul si amesteca usor.

Pofta buna!

Conutinut nutritiv per portie: Calorii 180, Carbohidrati 8g, Grasimi 15g (Saturate 1g), Fibre 4g, Proteine 4g.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate