Supa crema de dovleac

supa crema de dovleac

Ingrediente supa crema de dovleac

  • 1 kg dovleac;
  • 600 ml supa de pui;
  • 1 ceapa tocata marunt;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • 1 catel de usturoi;
  • sare si piper dupa gust;
  • patrunjel proaspat;

Mod de preparare supa crema de dovleac

  1. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare si soteaza ceapa 2-3 minute, pana cand devine translucida. Adauga condimentele si catelul de usturoi tocat marunt.
  2. Dupa inca 2 minute, adauga dovleacul curatat si taiat cuburi,  supa de pui si lasa la fiert la foc mic.
  3. Cand legumele sunt fierte, ia tigaia de pe foc si lasa la racit. Transfera amestecul intr-un blender si mixeaza pana cand capata consistenta unei supe crema.

Sa ai pofta! 🙂

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate