Tabbouleh de quinoa

0
2289
tabbouleh de quinoa

tabbouleh de quinoa

Reteta de tabbouleh de qunoia este ideala pentru masa de pranza si contine o multime de nutrienti benefici organismului.

Timp de preparare: 20 de minute;

Nr. portii: 2

Ingrediente tabbouleh de quinoa

  • 100 g de quinoa;
  • o legatura de patrunjel;
  • 2 rosii;
  • 1 castravete;
  • o lingura de ulei de masline;
  • o lingura de otet balsamic;
  • zeama de la jumatate de lamaie;
  • jumatate de catel de usturoi (pisat);
  • sare;
  • frunze de salata;

Mod de preparare tabbouleh de quinoa

  1. Quinoa se spala si se pune la fiert. Se mai lasa 10 minute dupa ce apa ajunge in punctul de fierbere, apoi se scurge apa si se lasa la racit.
  2. Intr-un bol se amesteca uleiul de masline, otetul, zeama de lamaie, un praf de sare si usturoiul.
  3. Amestecul se adauga in quinoa, alaturi de rosia, castravetele si patrunjelul taiate. Se serveste pe un pat din frunze de salata.

Valoare nutritionala tabbouleh de quinoa

Calorii: 284

Proteine: 10g;

Carbohidrati: 38g;

Grasimi: 9g;

Fibre: 5g;

Pofta mare! 🙂

Sursa: bbcgoodfood.com

Ti-a placut?

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.