Reteta de tabbouleh de qunoia este ideala pentru masa de pranza si contine o multime de nutrienti benefici organismului.
Timp de preparare: 20 de minute;
Nr. portii: 2
Ingrediente tabbouleh de quinoa
- 100 g de quinoa;
- o legatura de patrunjel;
- 2 rosii;
- 1 castravete;
- o lingura de ulei de masline;
- o lingura de otet balsamic;
- zeama de la jumatate de lamaie;
- jumatate de catel de usturoi (pisat);
- sare;
- frunze de salata;
Mod de preparare tabbouleh de quinoa
- Quinoa se spala si se pune la fiert. Se mai lasa 10 minute dupa ce apa ajunge in punctul de fierbere, apoi se scurge apa si se lasa la racit.
- Intr-un bol se amesteca uleiul de masline, otetul, zeama de lamaie, un praf de sare si usturoiul.
- Amestecul se adauga in quinoa, alaturi de rosia, castravetele si patrunjelul taiate. Se serveste pe un pat din frunze de salata.
Valoare nutritionala tabbouleh de quinoa
Calorii: 284
Proteine: 10g;
Carbohidrati: 38g;
Grasimi: 9g;
Fibre: 5g;
Pofta mare! 🙂
Sursa: bbcgoodfood.com