Echipamente cu compresie integrata

Nu ai auzit pana acum de echipamente cu compresie integrata? Sunt din ce in ce mai populare in randul atletilor de performanta si sportivilor amatori.

De ce echipamente cu compresie integrata?

Este foarte simplu: echipamentele cu compresie activa ajuta la cresterea performantei atletice prin marirea fluxului sanguin spre muschi si marirea oxigenarii acestora. Acest lucru mareste randamentul in timpul activitatii si reduce oboseala musculara. In acelasi timp, echipamentele cu compresie pentru recuperare ajuta, avand compresie directionata care incurajeaza scurgerea sangelui din muschi spre sistemul venos adanc pentru a stimula eliminarea resturilor dupa metabolizarea celulara in timpul efortului. In acest fel se reduc inflamatiile atat inainte cat si dupa activitatea fizica. Cu o eficacitate marita a circulatiei rezultatele vor fi superioare in orice sport.​

Cum alegi echipamente cu compresie integrata?

De cand echipamentele cu compresie au inceput sa apara pe piata, popularitatea lor a crescut foarte mult dar nu toate echipamentele sunt create si actioneaza la fel. EC3D (firma 100% Canadiana) a creat o formula care combina cele mai bune elemente pentru a-ti oferi o reala crestere in performata prin compresie. Fi sigur ca un echipament de compresie are
urmatoarele caracteristici pentru a fi eficient.

Zone de compresie graduale– Compresia este marita la extremitati si scade mergand spre inima. Aceasta compresie graduala favorizeaza intoarcerea sangelui spre inima pentru reoxigenare. Multi doctori recomanda folosirea echipamentelor cu compresie pentru pacientii care au probleme circulatorii.

Compresie de nivel medical– In marketing, cuvantul “compresie” este folosit in acest moment pentru orice lucru care iti este strans pe tine. In medicina, compresia se masoara in milimetri de mercur (mmHg). Pentru a avea un beneficiu terapeutic, compresia echipametului trebuie sa aiba minim 15 mmHg. Pentru a fi considerata de nivel medical, compresia trebuie sa fie de minim 20 mmHg. Problema cu majoritatea produselor de pe piata este faptul ca nivelul de compresie nu este nici corect si nici constant. Adica, dupa un ciclu sau doua la masina de spalat, nivelul scade dramatic si chiardaca era la peste 15 mmHg la inceput.

Compresie la tinta– Compresia directionata la locul potrivit este absolut importanta pentru o performata optima. Zone strategice de compresie sunt tesute in echipamente pentru a tinti anumiti muschi. Aceste zone stabilizeaza muschiul si reduc vibratia musculara permitand muschiului sa sa umfle cu sange. Care e rezultatul? Micro-rupturile in tesutul muscular datorita vibratiilor sunt reduse considerabil, iar muschii care sunt stabilizati pot sa se relaxeze mai usor.

Spor si performanta maxima!

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate