Varza de bruxelles cu morcovi si capere

varza de bruxelles cu morcovi si capere

Ingrediente varza de bruxelles cu morcovi si capere

  • 500g de varza de bruxelles, taiata in jumatati;
  • 4 morcovi, taiati pe diagonala;
  • 1 lingura de unt;
  • 100g capere;
  • 4 linguri ulei de masline;
  • patrunjel proaspat;
  • sare si piper

Mod de preparare varza de bruxelles cu morcovi si capere

1. Adauga varza de bruxelles, morcovii si 3 linguri de ulei de masline intr-un recipient pentru coptor. Se adauga recipientul la cuptorul incins in prealabil, timp de 15 minute.

2. Incalzeste 1 lingura de ulei de masline si untul intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga caperele si soteaza timp de 3 minute.

3. Adauga caperele in amestecul cu varza de bruxelles; presara patrunjel tocat marunt, sare si piper, apoi amesteca.

Pofta mare!

Sursa: 

http://www.health.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate