Vezi LIVE Tiger Classic International 2014

6
2170

Sambata , 20 septembrie 2014, transmisiunea va incepe la ora 13.00

Duminica, 21 septembrie 2014, transmisiunea va incepe la ora 12.00

Watch live streaming video from topfitness at livestream.com
Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

6 COMENTARII

  1. Se cunoaste absenta arbitrilor cu experienta in aceasta confruntare .. cei de acum , dupa parerea mea sunt incapabili ! Meciuri pierdute de catre sportivi mai puternici decat adversarul lor din cauza arbitrilor care trebuie sa-si puna ochelari . Imi pare rau sa vad o asemenea mizerie !

  2. Buna ziua pe site-ul top culturist si tiger classic facebook scrie ca premiile locurilor IV-VI sunt premiate cu produse in valoare de 700 lei si astazi sportivilor li sau oferit o pungulita cu produse de circa 70 lei. Acest lucru s-a intamplat colegului meu adica cheltuielile noastre ca sa ajungem la asa zisul concurs renumit Tiger classic sunt de circa 500 lei si apoi ni se da un premiu in bataie de joc care nu are nici o legatura cu ce scrie pe site

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.