Vinete cu parmezan la cuptor

0
2760
vinete cu parmezan

vinete cu parmezan la cuptor

Ingrediente vinete cu parmezan la cuptor

  • 2-3 vinete, taiate in felii de 3-4 cm;
  • 3 rosii (se poate folosi si sos de rosii)
  • 1 lingura de ulei de masline;
  • 200g parmezan;
  • sare si piper dupa gust;
  • 2 catei de usturoi;
  • busuioc proaspat;

Mod de preparare vinete cu parmezan la cuptor

1. Lasa uleiul la incins, adauga usturoiul tocat marunt, rosiile taiate cubulete, sarea si piperul. Amestecul se gateste pana cand capata consistenta unui sos.

2. Dupa ce ai pregatit sosul, incalzeste cuptorul si taie vinetele felii subtiri de 2-3 cm. Asaza un strat de felii de vinete in tava tapetata cu hartie pentru copt, adauga sosul de rosii, apoi parmezanul ras. In functie de cantitatile alese, mai poti adauga unul sau doua straturi similare.

3. Se lasa la cuptor aproximatic 30-40 de minute.

Pofta mare! 🙂

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.