Piept de pui cu usturoi, busuioc si patrunjel

piept-de-pui-cu-usturoi-busuioc-si-patrunjel

Ingrediente piept de pui cu usturoi, busuioc si partunjel

  • 1 lingura de patrunjel uscat;
  • 1 lingura de busuioc uscat;
  • 4 bucati de piept de pui;
  • 4 catei de usturoi, taiati marunt;
  • 1/2 lingurita de sare;
  • 1/2 lingurita de fulgi de ardei iute;
  • 2 rosii;

Mod de preparare piept de pui cu usturoi, busuioc si patrunjel

  1. Incalzeste cuptorul.
  2. Unge vasul cu ulei sau foloseste un spray cu ulei pentru gatit si presara o lingurita de patrunjel si o lingurita de busuioc.
  3. Adauga bucatile de piept de pui si distribuie usturoiul deasupra.
  4. Amesteca intr-un bol restul ingredientelor: cantitatea de patrunjel si busuioc ramasa, sarea, fulgii de ardei iute si presara amestecul deasupra bucatilor de piept de pui. La final adauga rosiile.
  5. Introdu vasul acoperit la cuptor timp de 25 de minute, dupa care indeparteaza capacul si mai lasa-l 15 minute pana cand devine suculent.

Pofta mare!

Sursa:

allrecipes.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate