4 U Fitness Center

0
911

Nume sala: 4 U Fitness Center

Adresa: str Nicolaus Olahus, nr. 5; CENTRUL DE AFACERI; Corp B, Et. 1

Descriere / Facilitati: 

4 U Fitness Center va ofera o gama larga de servicii fitness, la cele mai inalte standarde. Atmosfera eleganta si comfortabila a clubului, reprezinta locatia ideala in care exercitiile fizice si relaxarea devin o adevarata placere!

Preturi: abonament lunar nelimitat 110 RON (cu reducere de stundet – 90 RON)

Contact: 

[email protected]

[email protected]

Tel: 0737/499.000

Cum apreciezi serviciile salii 4U Fitness Center?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala 4 U Fitness Center

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.