Izocon Fitness Gym

Nume Sala: Izocon Fitness Gym
Adresa sala: Strada Crişana, Călărași
Oras: Calarasi
Descriere/Facilitati: Daca ai nevoie de motivare, aici e locul perfect pentru tine iar pentru un antrenament eficient poti opta pentru un antrenor personal.
Antrenorul tau va concepe programe de exercitii de fitness potrivite pentru tine, raportându-se la starea ta de sanatate, greutate, înaltime si obiectivele propuse. Are rolul de a te sustine, de a te incuraja si motiva pe tot parcursul programului.
În fiecare luna, la Sala Fitness Izocon ai parte de super promotii – abonamente gratuite si pachete sportive special concepute pentru programul tau!
Cu o experienta de peste 15 ani, Sala Fitness Izocon iti garanteaza o atmosfera relaxanta, prietenoasa, cu un staff profesionist, dornic sa-ti fie aproape pentru rezultate sportive deosebite!
Sa nu-i uitam pe cei mici! Pentru a face sport într-un mod placut si relaxant, piticii sunt asteptati la cursurile de aerobic si karate!
Preturi: Antrenamente Fitness: de la 15 Ron/sedinta pe zi la 105 Ron/ abonament zi de zi ( http://izoconfitnessgym.ro/preturi.php )
Adresa de email: [email protected]
Numar de telefon: 0242 323 790

Cum apreciezi serviciile salii Izocon Fitness Gym?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Izocon Fitness Gym:

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate