Antrenament in doi! Exerseaza alaturi de o prietena

0
1107

Orice activitate e mai antrenanta atunci cand e facuta alaturi de un partener. Fie ca alegi sa faci urmatoarele exercitii cu o colega de la sala, fie cu una dintre prietenele tale, in living, sunt convinsa ca veti petrece timp placut impreuna si va veti amuza copios.

Antenament in doi – 5 exercitii pentru tine si prietena ta

Inainte de toate, faceti incalzirea aproximativ 3-5 minute alergand pe loc, facand fandari sau genuflexiuni (click aici pentru mai multe variante de genuflexiuni) si Jumping Jacks.

Exercitiul nr. 1

Stati in pozitia drepti, una in fata celeilalte, si ridicati piciorul stang, apoi prindeti-va de antebrate  si incercati sa gasiti o pozitie de echilibru.

Indoiti genunchiul drept si coborati cat mai jos (continuati sa va tineti de antebrat pentru echilibru) . Nu ridicati celalalt picior de pe podea. Repetati timp de 1 minut, apoi faceti la fel si pentru celalalt picior. Faceti 2 seturi.

antrenament-in-doi-1

Exercitiul nr. 2

Asezati-va intr-o pozitie de efectuat flotari, cu picioarele apropiate si palmele imediat sub umeri, abdomenul incordat si coloana dreapta.

Ridica mana dreapta de pe podea si bate palma cu partenera. Reveniti la pozitia initiala si faceti la fel si cu mana stanga. Continuati sa alternati timp de 1 minut. Faceti 2 seturi.

antrenament-in-doi-2

Exercitiul nr. 3

Prietena ta ramane in pozitia de efectuat flotari, dar cu palmele putin mai departate decat nivelul umerilor. Tu stai in pozitia drepti, cu picioarele usor departate, si apuca picioarele partenerei.

In timp ce partenera ta face o flotare, tu cobori intr-o genuflexiune si continuati timp de 1 minut, dupa care schimbati pozitiile. Faceti 2 seturi.

antrenament-in-doi-3

Exercitiul nr. 4

Stati amandoua in picioare, si prindeti-va de brate in jurul coatelor (una pune manile deasupra, cealalta sub).

Partenerul A paseste in fata cu piciorul drept si se lasa intr-o genuflexiune in timp ce partenerul B (simultan) paseste putin in spate tot cu piciorul drept si face tot o genuflexiune. Tineti abdomenul incordat si reveniti apoi la pozitia initiala. Acum schimbati pozitiile si alternati timp de 1 minut. Faceti 2 seturi.

antrenament-in-doi-4

Exercitiul nr. 5

Stati una langa cealata cu picioarele usor departate, dar in pozitii opuse (trebuie sa va atingeti picioarul drept). Aplecati-va intr-o genuflexiune si aduce-ti mainile in fata, caus.

Numarati pana la 3, apoi sariti amandoua in acelasi timp si bateti palma. Reveniti la pozitia de dinainte, asteptati 3 secunde, apoi sariti din nou. Dupa un minut intoarceti-va, astfel incat sa va atingeti piciorul stang. Si aici alternati timp de 1 minut. Faceti 2 seturi.

antrenament-in-doi-5

Antrenament in doi! Exerseaza alaturi de o prietena
Ti-a placut?

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.