Biciclete mai ieftine de Black Friday pentru reducerea timpului petrecut in trafic

Pegas anunta reduceri de pana la 90% la biciclete si accesorii de bicicleta incepand cu Vineri 18 Noiembrie 2016, orele 00.00.

Promotia dureaza de astazi la miezul noptii pana pe 27 Noiembrie– 10 zile si cei de la Atelierele Pegas isi propun sa faca vanzari de minimum 1 milion de lei in acesta perioada.

“Noi ne dorim sa extindem sezonul de biciclete tot anul daca se poate. Pentru asta am facut o colectie de biciclete de iarna dar cum inca nu a venit zapada am ieftinit ocazional toata colectia noastra de biciclete. Avem reduceri de pana la 90%. Astfel dam ocazia oamenilor gospodari sa cumpere bicicleta iarna– pentru ca e mai ieftin si sanie vara.  – Revenim si cu sania Pegas cat de curand – un alt proiect in dezvoltare.”

Anul acesta Pegas isi propune o crestere de peste 300% a vanzarilor de biciclete urmand ca peste 2 ani sa ajunga la masa critica de biciclete necesara pentru a lansa o fabrica cu productie integral in Romania.

Reducerile vor fi active de la ora 00.00 – vineri 18 noiembrie 2016 pana la ora 24.00 duminica 27 noiembrie 2016 si pot fi accesate pe  www.bicicletapegas.ro, la Magazinele din Vasile Lascar 144, si Mall Promenada precum si in reteaua natioanla de dealer Pegas.

După patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ’70-’80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toată familia. Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

 

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate