Campionatul National de Fitness Junioare si Masters 2006

0
1451
Junioare si Masters 2006
Hilda Tersanszki
Junioare si Masters 2006
Hilda Tersanszki

Concursul s-a desfasurat la Resita in data de 29 aprilie 2006. A fost prima editie a unui astfel de campionat national, pana acum fitnessul si bodyfitnessul fiind cuplate cu nationalele de culturism. Principalul organizator, dl. Mihai Petreanu, a facut eforturi deosebite pentru desfasurarea acestui campionat. Exista loc si de mai bine.
Concursul a debutat cu categoria bodyfitness masters feminin. Revenita dupa o lunga pauza competitionala, castigatoarea, Maria Szabo, a venit intr-o forma foarte buna.
La fitness junioare, categoria pana in 1,64 m a fost castigata de baimareanca Hilda Tersanszki, iar cea de peste 1,64 m de Alina Grigore, care a prezentat un program liber cu elemente de mobilitate si forta foarte dificile.
Bucuresteanca Raluca Raducu a castigat clar categoria bodyfitness junioare pana in 1,63 m, forma si proportiile ei nedand nicio sansa celorlalte doua sportive din categorie.
La categoria bodyfitness junioare +1,63 m, lupta pentru titlu a fost stransa, intre localnica Andrea Tihon si ieseanca Paula Chihaia. In final a castigat Andrea, insa ambele sunt sportive cu potential. Ramane de urmarit evolutia lor.


Iata si rezultatele:

bodyfitness masters feminin
1. Maria Szabo – CSM Baia Mare
2. Florina Dumitrescu – Oltchim Rm. Vl.
3. Florina Roventa – Farul C-ta
fitness junioare 1,64 m
1. Hilda Tersanszki – CSM Baia Mare
2. Simona Ursache – CFR Iasi
3. Mihaela Duta – Farul C-ta


fitness junioare +1,64 m

1. Alina Grigore – Farul C-ta
2. Elena Nistor – CS Teleorman Alexandria


bodyfitness junioare 1,63 m

1. Raluca Raducu – CSS 5/Redis Buftea
2. Andrea Vladimir – CSM Iasi
3. Irina Valenti – CSM Iasi


bodyfitness junioare +1,63 m

1. Andrea Tihon – CSM Resita
2. Paula Chihaia – CFR Iasi
3. Eliza Ungureanu – CSM Iasi

 

 

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.